Verdienen aan uw stilstaande auto’s?

MobyOne denkt met u mee!

MobyOne biedt de totaaloplossing voor mobiliteit. Wij maken (lease)voertuigen deelbaar in samenwerking met u en/of uw leasemaatschappij en kunnen uw klanten en medewerkers toegang geven tot een flexibele schil van (e-)scooters en/of (e-)bikes.

Lagere netto kosten

Door deelvoertuigen aan te bieden voorziet u uw klanten en medewerkers beter in hun veranderde mobiliteitsbehoefte. Extra omzet genereren? Dan is het mogelijk uw voertuigen ook openbaar beschikbaar te stellen. U kunt bijvoorbeeld afspreken dat niet alleen uw klanten of werknemers, maar ook consumenten en particulieren de voertuigen kunnen reserveren en gebruiken. Zo genereert u extra omzet en verdient u aan het gebruik.

Alles via één app

MobyOne organiseert de techniek en ontzorgt zowel u als aanbieder van deelmobiliteit, als de gebruikers van uw deelvoertuigen. Uw voertuig wordt deelbaar gemaakt middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit, zowel zakelijk als privé. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Ontzorgen

U wordt volledig ontzorgd van begin tot eind. Van analyse van uw huidige wagenpark, tot activatie van gebruikers. Nog meer voordelen:

 • er is geen sleutelbeheer of rittenregistratie nodig;
 • een duidelijk mobiliteitsdashboard;
 • simpele facturering;
 • advies rondom bezettingsgraad. 

Verdienen aan uw stilstaande auto's?

2 reacties

  1. Beste meneer Verschoore,

   Bedankt voor uw bericht.

   Omdat dit nogal een brede vraag is lijkt het mij verstandig om misschien even te bellen. Zou ik misschien uw nummer hiervoor mogen hebben. Mocht u dit toch liever hebben dat u ons kan benaderen, dan zijn wij te bereiken op het volgende telefoonnummer: 010 – 307 67 47.

   Met vriendelijke groet,

   Melanie Winnubst
   Community Expert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.