Vastgoedeigenaren

Mobiliteit aanbieden aan uw bewoners?

Bij toekomstige nieuwbouwprojecten ontstaat een toenemende behoefte naar deelautogebruik als gevolg van minder parkeerplekken die beschikbaar worden. Hierdoor hebben (stads)bewoners vaak geen eigen auto meer. MobyOne stelt u als vastgoedeigenaar in staat mee te gaan in de veranderende mobiliteitsbehoefte, op maat en voor elk woonconcept. Door deelauto’s aan te bieden voorziet u bewoners in hun mobiliteitsbehoefte, ondanks het beperkt aantal parkeerplekken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bewoners van andere vervoersmodaliteiten gebruik te laten maken, zoals (e-)scooters en (e-)bikes.

Hoe doen wij dat?

Wij organiseren de techniek en ontzorgen zowel u als aanbieder van deelbare mobiliteit, als de gebruiker van uw deelvoertuigen. Wij maken een voertuig deelbaar middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Resultaat

Er is geen sleutelbeheer of administratie nodig. Daarnaast krijgt u als vastgoedeigenaar een duidelijk mobiliteitsdashboard, simpele facturering en gedegen advies rondom bezettingsgraad. Door af en toe een (e-)scooter of (e-)bike te pakken voor kortere ritten, wordt er nog minder uitstoot gerealiseerd en is er meer ruimte over voor vergroening en recreatie.

Meer weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.