Over ons

Wij werken aan onze missie om van elk voertuig, een gedeeld voertuig te maken. Omdat de uitrol van een goed shared mobility concept een flinke investering vraagt voor software en een operations team, blijven goede concepten vaak steken op een leuk idee. Daarom regelt MobyOne alles: van app tot Community Management.

MobyOne is het eerste ‘interoperabele’ shared mobility platform, waar gebruikers en voertuigen over alle whitelabels ingezet kunnen worden. 

Met ons jonge team beheren wij vanuit hartje Rotterdam inmiddels ruim 300 auto’s, scooters en fietsen, 50.000 reserveringen en hebben ruim 2 miljoen kilometers aan ervaring.

Wij zijn MobyOne

CEO
Bij MobyOne houd ik me bezig met bedrijven die duurzame mobiliteit willen bieden, door ze te enthousiasmeren hoe ze innovatie kunnen combineren met klantgerichtheid.
Operations Manager
Als Automotive Ingenieur word ik enthousiast van twee dingen: auto’s en innovatie. Bij MobyOne kan ik deze twee onderwerpen perfect combineren.
Finance Assistant
Ik houd mij bezig met financiële administratie en daarnaast ben ik het aanspreekpunt van gebruikers omtrent financiën.
Business Development Manager
Mijn doel is om partners te faciliteren in het aanbieden van deelgebruik op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier.
Community Associate
Ik houd mij bezig met het ondersteunen van de community binnen en buiten MobyOne.
Finance Manager
Als Finance Manager ben ik verantwoordelijk voor alle financiële processen binnen onze organisatie.
Marketing & Community Manager
In mijn rol kan ik mijn kennis van branding en passie voor duurzaamheid goed combineren, om zo een waardevol en duurzaam merk neer te zetten.
Business Developer Assistent
Ik houd mij bezig met allerlei verschillende projecten binnen het bedrijf, en zo enthousiasmeer ik bedrijven voor onze innoverende oplossing.
Product Manager
Het favoriete onderdeel van mijn functie is het uitdenken van nieuwe functionaliteiten waarmee de app nóg fijner wordt om te gebruiken.