Over ons

Wij werken aan onze missie om van elk voertuig, een gedeeld voertuig te maken. Omdat de uitrol van een goed shared mobility concept een flinke investering vraagt voor software en een operations team, blijven goede concepten vaak steken op een leuk idee. Daarom regelt MobyOne alles: van App tot Community Management.

MobyOne is het eerste ‘interoperabele’ shared mobility platform, waar gebruikers en voertuigen over alle klanten ingezet kunnen worden. Auto’s van JustGo zijn bijvoorbeeld zichtbaar voor gebruikers van Juuve, en andersom. Nederland telt namelijk ruim 8 miljoen auto’s, dus shared mobility heeft nog een lange weg te gaan.

Met ons jonge team beheren wij vanuit hartje Rotterdam inmiddels ruim 300 auto’s, scooters en fietsen, 50.000 reserveringen en hebben ruim 2 miljoen kilometers aan ervaring.

Wij zijn MobyOne

CEO
Door het enthousiasmeren van innovaties bied ik duurzame mobiliteit aan nieuwe en bestaande bedrijven.
Fleet & Operations Manager
Als Automotive Ingenieur word ik enthousiast van twee dingen: auto’s en innovatie.
Finance Assistant
Ik houd mij bezig met financiële administratie en daarnaast ben ik het aanspreekpunt van gebruikers omtrent financiën.
Business Development Manager
Bij MobyOne ben ik verantwoordelijk voor Business Development. Met mijn brede en lange ervaring in de mobiliteitsbranche komt mijn ervaring en netwerk bij MobyOne goed van pas.
Community Associate
Ik houd mij bezig met het ontwerpen en aansturen van commerciële bezigheden binnen en buiten het bedrijf.
Finance Manager
Als Finance Manager ben ik verantwoordelijk voor alle financiële processen binnen onze organisatie.
Marketing & Community Manager
In mijn rol kan ik mijn kennis van branding en passie voor duurzaamheid goed combineren, om zo een waardevol en duurzaam merk neer te zetten.
Business Developer Assistent
Ik houd mij bezig met allerlei verschillende projecten binnen het bedrijf, en zo enthousiasmeer ik bedrijven voor onze innoverende oplossing.
Product Manager
Ik ben verantwoordelijk voor data-analyse en productontwikkeling binnen MobyOne.