Onze missie

Duurzame, deelbare mobiliteit

MobyOne streeft naar meer leefbare steden middels duurzame, deelbare mobiliteit. Daarmee zijn er minder vervoersmiddelen nodig en wordt er ruimte gecreëerd voor meer recreatie en vergroening in de steden. 

MobyOne is hét platform voor bedrijven die flexibele mobiliteit willen aanbieden aan hun werknemers en/of klanten. Met onze zeer betrouwbare innovatieve hardware en software, faciliteren en ontzorgen wij u om deelmobiliteit aan te bieden.

MobyOne onderscheidt zich door expertise in User Experience en automatisering vanuit de consumentenmarkt toe te passen op zakelijke markt. Wij hebben alle kennis en expertise waardoor u wordt ontzorgd in deze mobiliteitstransitie.

Voor wie?

MobyOne ontwikkelt mobiliteitsoplossingen voor uiteenlopende bedrijven die mobiliteit willen aanbieden. Wij helpen o.a. Fleetowners, Leasemaatschappijen, Verhuurmaatschappijen en Vastgoedpartijen mee te gaan in de transitie van bezit naar gebruik.

Hoe?

Wij organiseren de techniek en ontzorgen zowel u als aanbieder van deelmobiliteit, als de gebruikers van uw deelvoertuigen. Wij maken een voertuig deelbaar middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Whitelabel

Whitelabel worden? Dan maken we uw voertuigen deelbaar middels onze app in uw eigen huisstijl. Uw medewerkers of klanten kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten, gebruiken en betalen.

 

Resultaat

Er is geen sleutelbeheer of rittenregistratie nodig. Daarnaast krijgt u als Fleetowner, Lease- of Verhuurmaatschappij of Vastgoedeigenaar een duidelijk mobiliteitsdashboard, simpele facturering en gedegen advies rondom bezettingsgraad. Door af en toe een (e-)scooter of (e-)bike te pakken voor kortere ritten, wordt er nog minder uitstoot gerealiseerd en is er meer ruimte over voor vergroening en recreatie.