Donderdag 25 november 2021

Op donderdag 25 november vindt de eerste Mobility Battlefield plaats. Dit wordt een uitdagend debat met verschillende grote partijen uit de mobiliteitsbranche, met als doel meer inzicht te krijgen in verschillende visies met betrekking tot deelmobiliteit.

Battlefield

De coronacrisis heeft ons niet alleen geleerd hoe belangrijk de vrijheid is om te kunnen gaan en staan waar je wilt, maar ook zeker het belang van onze gezondheid. Het belang van duurzame en schone mobiliteit en zorgen dat we ons vrij kunnen blijven bewegen, met het behoud van een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties, is groter dan ooit. In de zakelijke markt is er bijvoorbeeld nog veel ruimte voor verduurzaming van het wagenpark. Via de werkgever zijn afspraken te maken over duurzaam vervoer. Hoe kunnen we de transitie naar duurzaam vervoer in de zakelijke markt nog verder versnellen?

Programma

Wij hebben een interessant programma voor u georganiseerd waarbij u gedurende 1,5 a 2 uur op het puntje van uw stoel een uitdagend debat zal volgen over de laatste ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. Experts van publieke en private partijen zullen hun visie met u delen. Interactie neemt een belangrijke plek in in het debat. Na afloop kunt u genieten van een borrel.

Datum: donderdag 7 oktober 2021 om 15:30 uur.

Locatie: Groothandelsgebouw, CIC, Rotterdam.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.