Lease- en Verhuurmaatschappijen

Mobiliteit aanbieden aan uw klanten?

Door de toenemende populariteit van MaaS (Mobility as a Service), ontstaat er voor u als Lease- of Verhuurmaatschappij een toenemende druk op uw traditionele verdienmodel en op de relatie met uw klanten. 

MobyOne helpt Lease- en Verhuurmaatschappijen niet alleen om klanten beter te bedienen in hun veranderende mobiliteitsbehoefte, maar helpt tevens om uw mobiliteitspropositie verder te verbreden. Samen met u maken we de leaseauto’s op een gemakkelijke manier deelbaar. Daarnaast kunnen we de voertuigen toegankelijker maken voor gebruik buiten kantooruren voor verschillende gebruikersgroepen en tegen betaling. Hierdoor verlagen we de netto kosten voor uw klanten. Zo neemt u een nog belangrijkere positie in bij uw klant en versterkt u uw klantrelatie.

Hoe doen wij dat?

Wij organiseren de techniek en ontzorgen zowel u als aanbieder van deelbare mobiliteit, als de gebruiker van uw deelvoertuigen. Wij maken een voertuig deelbaar middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Resultaat

Er is geen sleutelbeheer of ritregistratie nodig. Daarnaast krijgt u als Lease- of Verhuurmaatschappij een duidelijk mobiliteitsdashboard, simpele facturering en gedegen advies rondom bezettingsgraad. Door af en toe een (e-)scooter of (e-)bike te pakken voor kortere ritten, wordt er nog minder uitstoot gerealiseerd en is er meer ruimte over voor vergroening en recreatie.

Meer weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.