Flexibeler wagenpark tegen lagere kosten?

MobyOne denkt met u mee!

MobyOne biedt de totaaloplossing voor mobiliteit. Wij maken (lease)voertuigen deelbaar in samenwerking met u en/of uw leasemaatschappij en kunnen uw klanten en medewerkers toegang geven tot een flexibele schil van (e-)scooters en/of (e-)bikes.

Flexibeler wagenpark

Door deelvoertuigen aan te bieden voorziet u uw klanten en medewerkers beter in hun veranderde mobiliteitsbehoefte. Extra omzet genereren? Dan is het mogelijk uw voertuigen ook openbaar beschikbaar te stellen. U kunt bijvoorbeeld afspreken dat niet alleen uw klanten of werknemers, maar ook consumenten en particulieren de voertuigen kunnen reserveren en gebruiken. Zo genereert u extra omzet en verdient u aan het gebruik.

Alles via één app

MobyOne organiseert de techniek en ontzorgt zowel u als aanbieder van deelmobiliteit, als de gebruikers van uw deelvoertuigen. Uw voertuig wordt deelbaar gemaakt middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit, zowel zakelijk als privé. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Ontzorgen

U wordt volledig ontzorgd van begin tot eind. Van analyse van uw huidige wagenpark, tot activatie van gebruikers. Nog meer voordelen:

  • er is geen sleutelbeheer of rittenregistratie nodig;
  • een duidelijk mobiliteitsdashboard;
  • simpele facturering;
  • advies rondom bezettingsgraad. 

Flexibeler wagenpark tegen lagere kosten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.