Fleetowners

Mobiliteit aanbieden aan uw medewerkers?

De rol van het kantoor is blijvend veranderd: medewerkers zullen vaker gaan thuiswerken en hun mobiliteitsbehoefte verandert. Uw leasevloot zal hierdoor vaker stil staan. Dat kan slimmer en duurzamer!

MobyOne biedt de totaaloplossing voor mobiliteit. Wij maken uw (lease)voertuigen deelbaar in samenwerking met u en/of uw leasemaatschappij en kunnen uw medewerkers toegang geven tot een flexibele schil van (e-)scooters en/of (e-)bikes.

Als Fleetowner voorziet u uw medewerkers beter in hun mobiliteitsbehoefte, tegen lagere netto kosten. Extra omzet genereren? Het is mogelijk uw voertuigen ook openbaar beschikbaar te stellen. Als Fleetowner kunt u bijvoorbeeld afspreken dat uw werknemers, maar ook consumenten en particulieren de voertuigen kunnen reserveren. Zo genereert u extra omzet en verdient u aan het gebruik.

Hoe doen wij dat?

Wij organiseren de techniek en ontzorgen zowel u als aanbieder van deelbare mobiliteit, als de gebruiker van uw deelvoertuigen. Wij maken een voertuig deelbaar middels ons eigen platform en app. Gebruikers kunnen via de app gebruik maken van alle vormen van deelbare mobiliteit. Gemakkelijk deelauto’s, (e-)scooters of (e-)bikes vinden, reserveren, ontsluiten en gebruiken.

Resultaat

Er is geen sleutelbeheer of ritregistratie nodig. Daarnaast krijgt u als Fleetowner een duidelijk mobiliteitsdashboard, simpele facturering en gedegen advies rondom bezettingsgraad. Door af en toe een (e-)scooter of (e-)bike te pakken voor kortere ritten, wordt er nog minder uitstoot gerealiseerd en is er meer ruimte over voor vergroening en recreatie.

Meer weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.